Wilt u graag lid worden van onze vereniging?

Om het lidmaatschap op te kunnen starten dient u het onderstaande formulier in te vullen. Hier beneden zult u veel informatie aantreffen, maar wij hechten er zeer veel belang aan dat u goed op de hoogte bent van al deze zaken. Daarnaast vragen wij u om onze privacyverklaring zorgvuldig te lezen, zodat u ervan op de hoogte bent hoe wij als vereniging met uw persoonlijke gegevens omgaan.

Indien u hulp nodig heeft/wenst bij het invullen van het aanmeldingsformulier dan kunt u op maandag en woensdag tussen 18:00 en 20:00u zich melden in onze kantine. Ons jeugdsecretariaat kan u dan helpen bij de aanmelding.

Nadat het formulier compleet is ingevuld en u op VERZENDEN heeft gedrukt, krijgt u de melding 'Formulier succesvol verzonden' (Deze melding staat helemaal beneden aan in het scherm).
Mocht het formulier na VERZENDEN geopend blijven, dan is in rood aangegeven welke velden niet of niet correct zijn ingevuld. Check dus altijd even goed of dat het formulier correct is verzonden!

Aanmelding voor het lidmaatschap (via onderstaand formulier) wil nog niet zeggen dat u ook meteen lid bent. Er wordt contact met u opgenomen voor een intake-gesprek. Pas na dat gesprek, waarin een aantal zaken met u besproken worden, kunt u definitief als lid worden ingeschreven.
De coördinator onderbouw, bovenbouw of senioren neemt contact met u op voor het plannen van het intake-gesprek. Tijdens dit kennismakingsgesprek zal een van onze kaderleden u informatieverstrekken over onze vereniging.
Wanneer u of uw kind daadwerkelijk lid wordt, dient u een pasfoto in te leveren voor het aanmaken van een spelerspas indien de persoon in kwestie in de leeftijdscategorie JO13 of hoger speelt. Deze spelerspas is namelijk verplicht vanuit de KNVB voor spelers uitkomende in de D-jeugd (JO13) en oudere leeftijdscategorieën.

Bijzonderheden informatie (Medisch, VOG, ...)
Als vv Maastricht West vragen en registreren wij geen bijzondere persoonlijke gegevens zoals bijvoorbeeld medische gegevens of een strafrechtelijk verleden. Dit is namelijk primair niet van belang voor ons om te weten.
Het kan echter zo zijn dat u of uw kind een medische indicatie heeft en waarbij het wellicht raadzaam is dat de trainer/coach en teamleider hiervan op de hoogte is zodat hij/zij hier rekening mee kan houden om wellicht de extra benodigde aandacht te geven aan uw kind. Wij laten het echter volledig aan uzelf over of u deze informatie bij hem/haar kenbaar wilt maken. Wij wijzen er onze kaderleden op dat zij ten allen tijden vertrouwelijk dienen om te gaan met persoonlijke gegevens die de club aan hen verstrekt en gegevens die uzelf direct aan hen verstrekt.

Voor kaderleden is vv Maastricht West voornemens een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) als voorwaarde te stellen m.i.v. seizoen 2018-'19. De Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een verklaring van het ministerie van Veiligheid en Justitie waaruit blijkt dat het gedrag uit het verleden van een persoon geen bezwaar oplevert voor het gevraagde doel, bijvoorbeeld het verkrijgen van een nieuwe baan of het werken met minderjarigen bij een sportvereniging. Een Verklaring Omtrent het Gedrag staat ook wel bekend als bewijs van goed gedrag.

Een (VOG) is één van de maatregelen die een sportvereniging kan nemen om de kans op seksuele intimidatie binnen de club te verkleinen. Het geeft meer zekerheid over het verleden van (nieuwe) trainers, coaches, begeleiders of verzorgers en het vermindert de kans dat personen, die eerder in de fout zijn gegaan , een functie bij de sportvereniging kunnen uitoefenen. Door als vereniging of bond een VOG te verlangen van iedereen die in zijn functie in aanraking komt met minderjarigen, mensen met een verstandelijke beperking, of andere kwetsbare groepen, laat je zien dat je de veiligheid van je leden serieus neemt.
Meer gedetailleerde informatie kunt u vinden op de volgende website: https://www.nocnsf.nl/vog

AANMELDING & LIDMAATSCHAP
Het hele jaar door kunnen spelers zich aanmelden als lid van vv Maastricht West. Dat betekent echter niet altijd dat er meteen plek is in een passend team, maar kan men wel al starten met meetrainen. Indien gewenst kan de speler ook eerst een proeftraining volgen.
De voorlopige of definitieve toewijzing aan een team vindt plaats door de betreffende Technisch Coördinator in lijn met ons Voetbalbeleidsplan*.

Let op:
Alle leden van vv Maastricht West dienen kennis te nemen en akkoord te gaan met het Normen en Waarden beleid zoals dit is vastgesteld. Het document vindt u in deze link Normen & waarden

Aanmeld formulier

Persoonlijke gegevens

Op onderstaand email-adres wordt informatie vanuit de club gedeeld

Betaalgegevens

Hierbij machtig ik vv Maastricht West (tot wederopzegging) de contributie af te schrijven en ben ik het eens met de aanmelding zoals hierboven beschreven.

Bijzondere gegevens

Indien je jonger dan 16 jaar bent, vragen we hieronder gegevens en toestemming van je ouders/verzorgers.

Misschien kennen we jullie al. Daarom is het handig om te weten of er andere gezinsleden bij onze vereniging sporten

Zou u onze vereniging willen helpen?

Zo ja, vul hieronder in op welke manier u dit zou willen (bijvoorbeeld met klusjes in/om onze trainingslocatie, als fotograaf, (web)redacteur, begeleider, trainer, scheidsrechter, bestuur- of commissielid, anders namelijk:

Bent u bekent met de gezinskorting

Jeugdsportfonds
Het Jeugsportfonds is er voor kinderen die om financiële redenen géén lid kunnen worden van een sportvereniging. Kijk voor meer informatie op www.jeugdsportfonds.nl of vraag informatie bij: Roy Hulst, jeugdopbouwwwerker Trajekt Centre Manjefiek Malberg (tel. 043-7630030 of e-mail: roy.hulst@trajekt.nl)

Kies bestandWijzigVerwijder

* = verplicht

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!