Aanvraagformulier inlog account

Leiders en trainers kunnen een account aanvragen waarmee mededelingen en wedstrijdverslagen op de teampagina(s) kunnen worden gedaan. Door mededelingen direct op de teampagina te plaatsen, is deze informatie makkelijker en eenduidiger terug te vinden voor iedereen die met het team te maken heeft.

Om deze berichten op de website te kunnen plaatsen heeft u een inlog account nodig.
In principe worden deze rechten gegeven aan leiders en trainers van een team. Maar ook ouders of opa's / oma's, of andere belangstellenden kunnen een account aanvragen in overleg met de leider van het team.
Ps voor de trainers is gelijk ook de SVS beschikbaar

Aanvraag formulier inlog account

Betreft: aanvraag inlog account website vv Maastricht West

Zodra het account voor u is aangemaakt krijgt u per mail het account en wachtwoord toegestuurd.
Handleidingen zijn te vinden op de website.

* = verplicht

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!