Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Handleiding wedstrijd verslag plaatsen

Handleiding wedstrijd verslag plaatsen

Deze handleiding is bedoeld voor leiders, begeleiders, ouders die een account hebben  en wedstrijdverslagen mogen publiceren op de website.

Inloggen

Ga naar https://vvmaastrichtwest.voetbalassist.nl/cms/ en log in met de gegevens die je via de mail hebt gekregen. Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan op de link: 'wachtwoord vergeten?' en volg de instructies.
cms0.png

Na het inloggen verschijnt er een welkomstpagina. 

Selecteer de juiste competitie en wedstrijd

Om het verslag in te kunnen voeren, gebruik in de linkerkolom het menu:

Ga naar -Voetbal -Uitslagen & Standen -Competitie -Competitie-beheer:

Klik op Competitie-beheer. Het volgende scherm verschijnt:

cms5.png

Selecteer het juiste seizoen, het juiste team en de juiste competitie. Druk dan op de knop 'Kies competitie'. Vervolgens opent een nieuw scherm:

cms6.png

Klik eerst op de regel -Competitie (Teams beheren, wedstrijden invoeren etc.). Selecteer daarna (eventueel met behulp van de pijltjes) de juiste wedstrijd en klik op de naam van de wedstrijd. Op dat moment kan het verslag ingevoerd worden:

Vul de titel van het verslag in, probeer een pakkende titel te schrijven die prikkelt om te gaan lezen. In de editor kan de tekst van het verslag worden getypt. Probeer het verslag kort te houden. Schrijf positief en hou rekening met alle spelers, het is tenslotte een teamsport! Klik vervolgens op de knop 'Opslaan' en het verslag is gepubliceerd!

Extra tips

Foto's in de slider

Om het verslag aantrekkelijker te maken kunnen foto's worden toegevoegd, deze worden als een zogenaamde 'slider' boven het verslag getoond. Het is aan te bevelen om bij iedere foto ook een beschrijving te plaatsen, anders wordt de bestandsnaam van de foto gebruikt.

cms9.png

Tekst plakken

Als er een verslag geplakt moet worden (bijvoorbeeld uit WORD) gebruik dan eerst deze knop. Dan wordt de opmaak netjes. Anders kan er bij het plakken van tekst veel opmaak verkeerd geplakt worden.

Volledig beeld

Met deze knop kan de editor 'groter' worden gemaakt. Zodat het volledige beeld wordt gebruikt. Om dan vervolgens het verslag op te kunnen slaan, moet je eerst weer op dezelfde knop drukken.

Foto's in het verslag

Naast de foto's in de slider, kunnen er ook foto's geplaatst worden in het verslag zelf. Let erop dat de maximale breedte van de foto's ingesteld moet worden op 740 pixels.

Vragen?

Als je nog vragen hebt, of er niet uitkomt, neem dan contact op met de webmaster van vv Maastricht West. Nog geen account? Vraag deze dan aan via het aanvraagformulier.
 Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!